Vanuit verschillende expertises werken aan duurzaamheid

Samen het Blaak-gebied en centrum van Rotterdam duurzamer maken. Een mooie gedachte, maar ook één waarbij veel komt kijken. Daarom zijn wij trots op onze partners: zij dragen vanuit hun expertise allemaal hun eigen, belangrijke steentje bij aan dit maatschappelijke project.

"Stedin is netbeheerder voor gas en elektriciteit in Rotterdam en omstreken, en dus ook in het Blaak-gebied. Wij stimuleren duurzame energie en helpen mensen graag op weg om in een collectief energie op te wekken. Onze expertise op dit gebied zetten we graag in voor Blaakende Zon."

"Gemeente Rotterdam moedigt verduurzaming van Rotterdam in alle opzichten aan. Al helemaal als het ook de bewoners van Rotterdam een stukje dichter bij elkaar brengt. Blaakende Zon kan dan ook op onze steun rekenen, onder andere door het inbrengen van gemeentelijk vastgoed."

"Als vastgoedontwikkelaar steunen wij Blaakende Zon met kennis. Blaakende Zon is een initiatief dat de sterke kanten van alle betrokken partijen optimaal benut. Daarnaast verbindt het project op buurtniveau. Die combinatie vinden wij heel interessant."

"Loyens & Loeff is een juridisch en fiscaal adviesbureau met oog voor het milieu. Daarom spreekt een collectief van bedrijven en particulieren die samen energie opwekken ons erg aan. Tegelijkertijd vraagt het om goede juridische afspraken. Laten wij daar nu verstand van hebben! Daarom helpen we Blaakende Zon vol enthousiasme."

"Bij Rebel stimuleren we eigen initiatief van mensen. Wil je de wereld verbeteren? Geen probleem, maar dan moet je zelf verantwoordelijkheid nemen en in actie komen. Blaakende Zon is vanuit die gedachte bij onze collega's Attie Kuiken, Gido Jansen en Jan-Coen van Elburg ontstaan. Wij ondersteunen dit initiatief dan ook van harte."